Hart voor de zorg.

Wie ben ik?


Hallo, 
wat leuk dat u de tijd neemt om op mijn website te kijken. ik ben Samantha, en werk als zelfstandige in de zorg. 

Ik was begonnen in 2015 met de opleiding verzorgende-IG niveau 3, dit was ik als BOL-student begonnen. Na mijn eerste stage periode wilde ik al snel in de verzorging beginnen met werken. In mijn  2e jaar ben ik dan ook overgestapt naar de BBL-variant, dit betekend dat ik 4 dagen in de week werkte en 1 dag in de week naar school ging. Na 3 jaar ben ik in 2018 geslaagd voor mijn diploma. 

Tijdens mijn opleiding heb ik op 4 verschillende plaatsen stages gelopen en veel ervaring op mogen doen. Na mijn opleiding was ik door mijn zwangerschap gestopt met werken.

Na 1,5 jaar thuis te zijn en lekker mama te wezen kreeg ik een berichtje van een oud klasgenoot of ik het zag zitten om als ZZP'er in de zorg te komen werken. Na hierover te hebben na gedacht zag ik dit als een gouden kans om het moederschap te combineren met mijn werk en besloot ik deze kans aan te nemen. 

ik help mensen graag, of dit nu in de thuiszorg is, als begeleiding of in de huishoudelijke hulp. Dat maakt voor mij geen verschil. Het geeft mij een voldaan gevoel om iets voor iemand te kunnen betekenen.

Naast mijn passie om anderen te helpen vindt ik het heerlijk om dagelijks te wandelen of te fietsen en leuke dingen te doen met familie en vrienden.