Hart voor de zorg.

Wie ben ik?


Hallo, 
wat leuk dat u de tijd neemt om op mijn website te kijken. ik ben Samantha, en werk als zelfstandige in de zorg. 

Ik was begonnen in 2015 met de opleiding verzorgende-IG niveau 3, dit was ik als BOL-student begonnen. Na mijn eerste stage periode wilde ik al snel in de verzorging beginnen met werken. In mijn  2e jaar ben ik dan ook overgestapt naar de BBL-variant, dit betekend dat ik 4 dagen in de week werkte en 1 dag in de week naar school ging. Na 3 jaar ben ik in 2018 geslaagd voor mijn diploma. 

Tijdens mijn opleiding heb ik op 4 verschillende plaatsen stages gelopen en veel ervaring op mogen doen. Na mijn opleiding was ik door mijn zwangerschap gestopt met werken.

Na 1,5 jaar thuis te zijn en lekker mama te wezen ben ik samen met mijn partner in 2019 een schoonmaak-autopoets bedrijf begonnen, CRM Cleaning & Detailing. Wij wilde graag ondernemen, maar ik had er niet bij stil gestaan dat ik in de verzorging ook als ZZP'er kon werken. Ik vond het altijd heel jammer dat ik niets met mijn mooie diploma's deed, totdat er wat meer informatie tot mij kwam en ik zelf begon te zoeken naar informatie. Zo kwam mijn rol als ZZP'er tot leven en kon ik niet wachten om mijn diploma weer met volle moed te gaan gebruiken.

Naast mijn passie om anderen te helpen vindt ik het heerlijk om dagelijks te wandelen of te fietsen en leuke dingen met mijn gezin te doen.